ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνει την απόφαση του ο Μαρινάκης

Ανακοινώνει την απόφαση του ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανακοινώσει στην διάρκεια της Πέμπτης (3/4) την απόφαση του για το αν θα κατέβει ή όχι ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Πειραιά.

Η ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αν θα δεχτεί να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά ως υποψήφιος Δήμαρχος έφτασε. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά της συγκεκριμένης πρότασης που δέχτηκε προ ολίγων ημερών και πήρε την απόφαση του την οποία και προτίθεται να κάνει γνωστή στην διάρκεια της Πέμπτης.

Εκτός από την Εκκλησία της πόλης, η οποία βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι και αρκετοί εφοπλιστές οι οποίοι και έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά, αλλά και άνθρωποι από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης. Ουσιαστικά στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του Πειραιά για το καλό της πόλης.

Όσον αφορά την όποια κομματική στήριξη, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τόνιζαν τις προηγούμενες μέρες: '"Αν ο Πρόεδρος κατέβει στις εκλογές θα είναι υπερκομματικός. Φυσικά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, έχει και τον Ολυμπιακό, οπότε είναι ένα μεγάλο ζήτημα αυτό της εύρεσης χρόνου. Αλλά στον πρόεδρο αρέσουν οι ανατροπές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ