ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Παίζω σε μεγάλη ομάδα"

Αμπντούν: "Παίζω σε μεγάλη ομάδα"
Αμπντούν INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν φιλοξενήθηκε σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως αγωνίζεται σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Δηλώσεις σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή έκανε ο Τζαμέλ Αμπντούν. Κομμάτι των δηλώσεων του φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα "www.butfootballclub.fr".

Παράλληλα δεν έδειξε ιδιαίτερα ζεστός στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, με το ύφος του να αλλάζει όταν ρωτήθηκε για την Μονακό.

" Η Μαρσέιγ είναι ένα μεγάλο γαλλικό κλαμπ. Εγώ παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Η Λυών κέρδισε στο παρελθόν το πρωτάθλημα αλλά το να το κατακτήσει ξανά θα είναι δύσκολο, με τις Παρί και Μονακό να έχουν το προβάδισμα...", τόνισε αρχικά ο Αλγερινός εξτρέμ που στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ Νικολά Βιλά για το ενδεχόμενο να δεχθεί πρόταση από τη Μονακό: " Είναι σπουδαίος σύλλογος. Θα ήταν ενδιαφέρουσα προοπτική. Εκεί παίζει ο συμπαίκτης μου στην Εθνική Αλγερίας, Καρλ Μεντιανί, ενώ στη Μονακό έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια ο συμπαίκτης μου στον Ολυμπιακό, Φρανσουά Μοδέστο. Η Μονακό είναι όνειρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ