ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος με Μπεσίκτας ο Τσόρι στον Ολυμπιακό

Αμφίβολος με Μπεσίκτας ο Τσόρι στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ντομίνγκεζ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (7/8) και λογικά θα προφυλαχθεί από το φιλικό της Κυριακής (9/8). Κανονικά οι Μποτία, Κολοβός, Τζανδάρης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «ερυθρόλευκους», με τον «Τσόρι» να μην προπονείται τελικά με την ομάδα, μιας και το πρόβλημα που «αποκόμισε» στο γόνατο στην προτελευταία προπόνηση στην Ολλανδία δεν τον έχει αφήσει ακόμα σε ησυχία. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο από το ιατρικό τιμ να προφυλαχθεί και το πιθανότερο είναι να μην παίξει ούτε με την Μπεσίκτας την Κυριακή (9/8).

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Φορτούνης πήρε τις ανάσες του στο φιλικό με την Σίβασπορ, που αποδείχθηκαν τελικά ευεργετικές.Σήμερα (7/8) ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδαςκαι υπολογίζεται κανονικόταταγια το φιλικό με τους Τούρκους.

Στα ευχάριστα για το τεχνικό τιμ και η επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία στις προπονήσεις. Ο Ισπανός που ταλαιπωρήθηκε με μία θλάση στη γάμπα στο ξεκίνημα του Ζέεφελντ, άρχισε δειλά-δειλά να προπονείται με την ομάδα. Θα αποτελέσειπάντωςτεράστια έκπληξη αν βρεθεί έστω και στην αποστολή για την Μπεσίκτας. Το πιθανότερο είναι να πάει για το φιλικό με το Κατάρ στις 13 του μηνός στην Ελβετία.

Τέλος οι Τζανδάρης και Κολοβός που επίσης είχαν θλάσεις από το τουρνουά του Αφιόν Καραχισάρ, αισθάνονταν καλύτερα την Παρασκευή (7/8) και προπονήθηκανμε την ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ