ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλαγές με Βέροια

Αλλαγές με Βέροια
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια. Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ. Διαβάστε την πιθανή 11αδα.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κερδίσουν την "βασίλισσα" και να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους που θα πάνε να τους δουν και να τους αποθεώσουν για την μεγάλη νίκη στο Βέλγιο.

Η νίκη θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ εφόσον ο "δικέφαλος" έχει απώλειες απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σαλίνο, Τσόρι και Μπονγκ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, με τον πρώτο να έχει πιο σοβαρό πρόβλημα ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας λόγω κόπωσης.

Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει αλλαγές στην 11αδα αλλά δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί ποιες θα είναι αυτές. Σύμφωνα με όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Παπάζογλου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Παπαδόπουλο και Μανωλά.

Ο Παπαδόπουλος προπονείται εδώ και τρεις εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και στο μοναδικό παιχνίδι που είχε αγωνιστεί ήταν εναντίον του Φωκικού για το Κύπελλο. Επίσης, ο Μίτσελ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Παπάζογλου και να ξεκουράσει τον Μανιάτη ώστε να πάρει ανάσες ο αρχηγός.

Στην μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι ο Σάμαρης με τον Εντινγκά εφόσον ο Μίτσελ δεν χρησιμοποιήσει τον Μανιάτη. Στην επίθεση θα είναι οι Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ και παίζεται μία θέση ανάμεσα στον Ολαϊτάν και τον Βάις. Ο Μίτσελ φαίνεται να καθιερώνει στην επίθεση τους Μήτρογλου και Σαβιόλα μετά τη νίκη στις Βρυξέλλες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πετύχουν την 4η νίκη σε διάστημα 10 ημερών ενώ ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά με το σημερινό ματς (6/10): " Αυτά τα ματς είναι τα πιο πονηρά και χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Μετά τον θρίαμβο στο Βέλγιο πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος, θεσμός που πάνω από όλα μας ενδιαφέρει. Αλλο το ένα μας άλλο το άλλο, όμως ξέρουμε ότι όλοι οι αγώνες μετά το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν προσοχή".

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 7η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μανωλά και ανάλυση της πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ