ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αληθινός σκόρερ ο Μήτρογλου"

"Αληθινός σκόρερ ο Μήτρογλου"

Εκτενής αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου γίνεται στο σημερινό φύλλο της "Equipe", με τον Έλληνα επιθετικό να χαρακτηρίζεται "αληθινός σκόρερ". Τι λένε γι' αυτόν οι Μετζανί και Αμπντούν.

Ως τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι ή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει τον Κώστα Μήτρογλου η περίφημη γαλλική εφημερίδα "Equipe" στο φύλλο της Τετάρτης.

Το δημοσίευμα που αναφέρεται στον Έλληνα επιθετικό τονίζει πως πρόκειται για έναν αληθινό σκόρερ, με τρομερή αποτελεσματικότητα, καθώς φέτος έχει ήδη σημειώσει 23 τέρματα.

Αφού γίνεται αναφορά στα γκολ που έχει πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Champions League και στους αγώνες με την Εθνική, ακολουθούν δηλώσεις γι' αυτόν από τον νυν συμπαίκτη του, Καρλ Μετζανί, αλλά και από έναν πρώην, τον Τζαμέλ Αμπντούν.

" Έχει έναν αέρα λίγο βαρύ, λίγο αδιάφορο, αλλά αυτό είναι παραπλανητικό. Είναι ικανός να αποφύγει τον αντίπαλό του με μία κοφτή ντρίμπλα, μια «ρουλέτα»", τονίζει χαρακτηριστικά ο Μετζανί, που σίγουρα τον έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά επισημαίνει και ο Αμπντούν: " Μπορεί να γίνει τεράστιος. Μπορείς να βασιστείς σε αυτόν. Είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Πιστεύω ότι έχει καταλάβει επιτέλους ότι δεν μπορούσε να βασίζεται μόνο στα προσόντα του. Η αποχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ τού έκανε καλό. Τον απελευθέρωσε. Σήμερα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ