ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αισιοδοξία για δικαίωση

Αισιοδοξία για δικαίωση
Μιραλάς INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα καταφέρει να αγωνιστεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (12/2, 19:30), καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι η έφεση θα γίνει δεκτή. Το πλάνο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στον Ολυμπιακό... βράζουν με το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν ενημέρωσε τη διοίκηση γα την τιμωρία του Μιραλάς με δύο και όχι με μία αγωνιστική, ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία ότι βάσει του δεδικασμένου ο Βέλγος θα παίξει κανονικά στο ματς της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από το ότι ο Ολυμπιακός έμαθε από το διαδίκτυο μια είδηση που θα έπρεπε να έχει πληροφορηθεί επίσημα, υπάρχουν και πολλές ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν πως η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση.

Θυμίζουμε ότι υπάρχουν οι περιπτώσεις των Βιεϊρίνια, Καρεμπέ, Ισά και άλλων που κάνει το νομικό τμήμα του συλλόγου να έχει ακόμα ένα ισχυρό επιχείρημα στην εκδίκαση της έφεσης.

Πέρα απ' αυτό όμως ο Ολυμπιακός θα επικαλεστεί και τον κανονισμό που προβλέπει έκδοση απόφασης μέσα σε εφτά ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχε παρθεί η τελική απόφαση μέχρι την Τετάρτη, ενώ απαραίτητη είναι η ενημέρωση της εκάστοτε ομάδας μέσα σε 24 ώρες.

Αυτό δηλαδή που περιμένουν στον Ολυμπιακό σήμερα (12/2) είναι να αλλάξει η απόφαση. Να τιμωρηθεί τελικά ο Μιραλάς με μια αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι για απόπειρα βιαιοπραγίας όπως συνέβη χθες.

Τα σχέδια του Βαλβέρδε

Αυτούς τους οποίους έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκινήσει είναι οι εξής: Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Ραούλ Μπράβο ή Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Μοδέστο στα χαφ δεν αλλάζουν, τον Μιραλάς στην κορυφή, ο οποίος θα έχει από πίσω του στα αριστερά τον Ριέρα, στα δεξιά τον Τζεμπούρ, με τον Νταβίδ Φουστέρ να τον υποστηρίζει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ