ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αινιγματικός ο Ενροτό για Μαζουακού

Αινιγματικός ο Ενροτό για Μαζουακού
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Μαζουακού τόνισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να αποχωρήσει τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το καλοκαίρι του 2015.

Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων σχεδόν των σπουδαίων ιταλικών συλλόγων, με τελευταία την Ίντερ. Τα ΜΜΕ στην γείτονα χώρα εικάζουν πως κάποια από τις Νάπολι, Ρόμα, Γιουβέντους και Ίντερ θα κάνει σύντομα κίνηση για τον Γαλλοαφρικανό μπακ του Ολυμπιακού.

Ο ατζέντης του Μαζουακού, Κριστόφ Ενροτό, μίλησε στο calciomercato και απέκλεισε την περίπτωση να αποχωρήσει ο πελάτης του τον Γενάρη από τον Πειραιά, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το καλοκαίρι του 2015.

"Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες και πληροφορίες, καμία ιταλική ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή με μένα, όμως θεωρώ ότι είναι λογικό το να ακούγονται και να διαρρέονται όλα αυτά επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλές επαφές με την Ιταλία.

Προσωπικά το θεωρώ από πολύ δύσκολο έως και απίθανο ο Μαζουακού να φύγει τον Γενάρη, ο Ολυμπιακός δεν θεωρώ πως θα... υποχωρήσει για να φύγει ο παίκτης, επίσης θα δυναμώσει και άλλο τον ρόλο του μέσα στην ομάδα στην οποία είναι πολύ σημαντικός, δεν πιστεύω πως η ελληνική ομάδα θα θέλει να τον στερηθεί από τον χειμώνα.

Η ουσία είναι πως δεν έχουμε ακόμα πρόταση. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Ο Αρτούρ μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στον κόσμο, είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω αλλά είμαι σίγουρος για τις μεγάλες προοπτικές του, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Το καλοκαίρι...

Για τον Γενάρη σας είπα και πριν την εκτίμησή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα μαθημένη να κερδίζει συνέχεια. Θέλει να νικάει παντού και δεν θα έχει λογική να στερηθεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της στην φετινή σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Μαζουακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ