ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίντερ για Μαζουακού

Ίντερ για Μαζουακού
INTIME SPORTS

Μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Τορίνο, τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μαζουακού, που εντυπωσίασε τον διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ των "νερατζούρι".

Αρκετά βλέμματα τράβηξε η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (4/11) στο Τορίνο, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους.

Οι Πειραιώτες πάλεψαν το ματς αλλά ηττήθηκαν με σκορ 3-2, ωστόσο δύο "ερυθρόλευκοι" μπήκαν στο στόχαστρο ομάδων της χώρας, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει στην πλειοψηφία του ο ιταλικός Τύπος.

Ο Μασιμιλιάνι Μιραμπέλι, διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ίντερ, βρέθηκε στις κερκίδες του "Juventus Stadium" και στο τέλος του αγώνα είχε μείνει έκπληκτος από τα προσόντα του Αρτούρ Μαζουακού.

Συγκεκριμένα το calciomercato υποστηρίζει πως ο Μιραμπέλι εντυπωσιάστηκε από τα σωματικά προσόντα του Γαλλοαφρικανού άσου του Ολυμπιακού, ενώ έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την σωστή τακτική του αλλά και τον τρόπο που στάθηκε απέναντι στον Λιχτστάινερ που ήταν ο αντίπαλος του στην πλευρά.

Εκτός από την Ίντερ και η Γιουβέντους έβαλε στο μάτι ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ντελβέν Εντινγκά έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους των "μπιανκονέρι", που στο πρόσωπο του Κονγκολέζου βλέπουν μια πολύ καλή λύση για την μεσαία γραμμή της ομάδας τους δίχως μάλιστα να χρειαστεί να ξοδέψουν κάποιο υπέρογκο ποσό για να τον αποκτήσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ