ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για τη μεταγραφή του Μήτρογλου

Αγωνία για τη μεταγραφή του Μήτρογλου

Οι ώρες περνούν και όσο δεν ανακοινώνεται ο Κώστας Μήτρογλου από την Φούλαμ, τόσο θα... φουντώνουν τα σενάρια. Διαβάστε τι γίνεται.

Η "νύφη" (Μήτρογλου) θέλει Αγγλία και μάλιστα Λονδίνο, ο γαμπρός (Φούλαμ) τα έχει βρει σε όλα με τους δικούς της (Ολυμπιακό), όμως όπως στην παλιά διαφήμιση με το ουίσκι (Cutty Sark) κάποιος προσπαθεί να... χαλάσει τον γάμο!

Μπορεί να μην έχουμε πιάνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ο πακτωλός των εκατομμυρίων είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται πως μπήκε σφήνα την τελευταία στιγμή με σκοπό να "κλέψει" τον ποδοσφαιριστή και όσο καθυστερεί η ανακοίνωση με την Φούλαμ, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια.

Όλα αυτά σύμφωνα με τους Άγγλους, γιατί η αλήθεια είναι πως τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και από τον Ολυμπιακό υπάρχει άκρα... μυστικότητα.

Το γεγονός πάντως είναι πως ο Μήτρογλου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας παρέα με τον Γιώργο Καραγκούνη, ενώ είχε και μία πρώτη συνομιλία με τον τεχνικό της Φούλαμ Μόιλεστεν.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία με τους "Κότατζερς" είναι για 4.5 χρόνια, έναντι του ποσού των 12.5 εκ. λιρών, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει περίπου 2.3 εκ. ευρώ το χρόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ