ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για Μανιάτη και Ντουρμάζ

Αγωνία για Μανιάτη και Ντουρμάζ
INTIME SPORTS

Η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που εκφράζουν την ανησυχία τους για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του αρχηγού. Αγωνία και για τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Ολυμπιακός με τον Χάρα να σκοράρει στο 89ο λεπτό πήρε μια μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ , εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο οι τραυματισμοί των Γιάννη Μανιάτη και Τζίμι Ντουρμάζ μετρίασαν την χαρά των "ερυθρολεύκων", καθώς τόσο ο αρχηγός της ομάδας, όσο και ο Σουηδός εξτρέμ αποχώρησαν με ασθενοφόρο από το Ολυμπιακό Στάδιο αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ντουρμάζ δεν πρόλαβε να αγωνιστεί παρά μόλις 11 λεπτά, παραχωρώντας την θέση του στον Αφελάι αφού το πρόβλημα στο γόνατο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Ο Μανιάτης στις αρχές της επανάληψης έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος σε μια προσπάθεια του να κόψει αντεπίθεση της ΑΕΚ και λίγο αργότερα έφευγε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την θέση του στον Κασάμι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού καθισμένος σε καροτσάκι και με μπαταρισμένο το γόνατο του επιβιβάστηκε με την βοήθεια των γιατρών στο ασθενοφόρο, όπως και ο Ντουρμάζ ο οποίος υποβασταζόταν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποσαφηνιστεί και ο χρόνος απουσίας τους από τα γήπεδα.

Τα πράγματα μοιάζουν πιο σοβαρά για τον Μανιάτη, που λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το ΟΑΚΑ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ