ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άγνοια στην ΠΑΕ για τις καταγγελίες Βασιλείου

Άγνοια στην ΠΑΕ για τις καταγγελίες Βασιλείου
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για τα όσα κατήγγειλε ο Νίκος Βασιλείου αναφορικά με επίθεση εις βάρος του στα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκης".

Μετά τις δηλώσεις του ΝίκουΒασιλείου σε πολιτική εφημερίδα όπου υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όταν έγινε αλλαγή στο Ολυμπιακός-Θρασύβουλος, ήρθε η πρώτη αντίδραση από πλευράς "ερυθρολεύκων".

Συγκεκριμένα, κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ εξέφρασαν πλήρη άγνοια για το περιστατικό που υποστηρίζει ο αρχηγός του Θρασύβουλου, αλλά και ταυτόχρονα απορία γιατί προτίμησε να το καταγγείλει μέσω συνέντευξής του σε εφημερίδα.

Η απορία των ανθρώπων του Ολυμπιακού έγγειται ουσιαστικά στο γεγονός γιατί ο παίκτης δεν θέλησε να αναφέρει το συμβάν επί τόπου, είτε στον παρατηρητή του αγώνα είτε σε κάποιον αστυνομικό, αλλά προτίμησε να αποχωρήσει από το γήπεδο και να προβεί σε δηλώσεις την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Βασιλείου είναι ο παίκτης ο οποίος προκάλεσε άθελά του τον τραυματισμό του Μάρκο Πάντελιτς για περίπου δύο εβδομάδες, με τάκλιν που έκανε στον Σέρβο άσο, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Φυλής να πηγαίνει μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ