ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίσως προλάβει τον Λεβαδειακό ο Ντιόγκο

Ίσως προλάβει τον Λεβαδειακό ο Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εξασφαλίσει το χαρτί της λήξης του δανεισμού του Ντιόγκο, ώστε να μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς κόντρα στο Λεβαδειακό.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής (13/1), δεν είχαν φτάσει απαιτούμενα έγγραφα που θα επέτρεπαν στον Λουίς Ντιόγκο να αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να καταστρώνει έτσι τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Το πρόβλημα δείχνει πως θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας, καθώς έφτασε στην Ελλάδα το πολυπόθητο χαρτί της λήξης του δανεισμού του και κατατέθηκε στην αρμόδια αρχή.

Αυτό σημαίνει ότι ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται να έχει έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης με τον σαββατιάτικο (14/1) κόντρα στον Λεβαδειακό στο "Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Απομένει πλέον να δούμε αν ο Βραζιλιάνος θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι, με τις ελπίδες για κάτι τέτοιο να είναι σαφώς περισσότερες μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Πάντελιτς στο ματς με το Θρασύβουλο (15 ημέρες εκτός ο Σέρβος).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ