ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αδιέξοδο στις συζητήσεις με Τζιμπούρ!

Αδιέξοδο στις συζητήσεις με Τζιμπούρ!
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ απομακρύνεται ολοένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό, με την επαφή που έγινε την Κυριακή μεταξύ της διοίκησης και του μάνατζέρ του να αποδεικνύεται άκαρπη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ράφικ Τζεμπούρ, την Κυριακή (27/1), αλλά η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών παρέμεινε σημαντική.

Το οικονομικό χάσμα υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν 1 εκ. ευρώ τον χρόνο (κάνοντας μάλιστα δεκτό το αίτημα του παίκτη για τριετές συμβόλαιο) την ώρα που ο Αλγερινός φορ αξιώνει 1,5 εκ. ευρώ ετησίως.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει μεγάλη απόσταση, η οποία δεν καλύπτεται (προς το παρόν και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) και μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε στον μάνατζερ του παίκτη πως μέχρι τέλος του μήνα αν φέρει πρόταση, τότε ο Τζιμπούρ θα παραχωρηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό εάν ο Τζιμπούρ φέρει πρόταση στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Παράλληλα η διοίκηση είναι αποφασισμένη να "σφίξει τα λουριά" σε όλους τους παίκτες. Εκτός από το παράδειγμα με τον Τζιμπούρ, όπου τελείωσαν οι συζητήσεις, είναι και αυτό του Πίνο ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Μάλιστα ο Κολομβιανός για να επιστρέψει στον Πειραιά την Κυριακή πήγε με ταξί από την Κομοτηνή στην Θεσσαλονίκη και από εκεί πήρε το αεροπλάνο του γυρισμού.

Μια στάση της διοίκησης η οποία δείχνει αποφασισμένη να μην χαριστεί σε κανέναν.

Δείτε απόψε (21:45) στη SUPER BALL όλο το ρεπορτάζ για τον... "φευγάτο" Τζεμπούρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ