ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"600.000 δολάρια ετησίως σε Κοντρέρας"

"600.000 δολάρια ετησίως σε Κοντρέρας"
INTIME SPORTS

Την πρόταση που έχει καταθέσει στον Κοντρέρας ο Ολυμπιακός αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Χιλής, τονίζοντας πως μεγάλο δέλεαρ είναι η συμμετοχή στο Champions League

Την πρόταση που έχει καταθέσει στον Κοντρέρας ο Ολυμπιακός αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα "latercera.com".

Όπως, λοιπόν, αναφέρεται οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον Χιλιανό αμυντικό 600.000 δολάρια ετησίως, ενώ, επίσης, σημειώνεται πως το δέλεαρ είναι μεγάλο λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Champions League.

" Ο Πάμπλο Κοντρέρας έλαβε μια προσφορά από τον Ολυμπιακό 600 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παίξει το Champions League. Οι μάνατζερ του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος έπαιξε για τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2008 - 2011, κατέστησαν σαφές ότι πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, κυρίως, για οικογενειακούς λόγους", σημειώνεται στο ξεκίνημα και εν συνεχεία αναφέρεται:

" Έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014, χωρίς καμία ρήτρα εξόδου. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Κόλο Κόλο για ακυρώσει την τρέχουσα σύμβαση".

Τέλος, γράφεται πως: " Η κατάσταση, βέβαια, περιπλέκεται γιατί ο προπονητής της Κόλο Κόλο δεν φαίνεται διατεθειμένος να χάσει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη της Clausura".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ