ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"5 εκ. για Καπέλ δίνει ο Ολυμπιακός"

"5 εκ. για Καπέλ δίνει ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσφέρει 5 εκ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να κάνει δικό του τον Ντιέγκο Καπέλ.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της "A' Bola" φιλοξενεί το σχετικό ρεπορτάζ και υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά τον Ισπανό εξτρέμ, που την φετινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές με 3 γκολ και 6 ασίστ φορώντας την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

"Ο Ντιέγκο Καπέλ είναι στην λίστα με τις πιθανές ενισχύσεις που αναζητά ο Ολυμπιακός για την επόμενη σεζόν. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν παρακολουθήσει στενά τον Ισπανό εξτρέμ και δεν έχει πρόβλημα να διαθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Προτεραιότητα της Σπόρτινγκ δεν είναι να τον αφήσει να φύγει. Επίσης ο πορτογαλικός σύλλογος έχει θέσει την τιμή εκκίνησης με την οποία θα μπορούσε να διαπραγματευθεί την παραχώρηση του Ανδαλουσιάνου: 7 εκ. ευρώ", τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ντιέγκο Καπέλ πήγε από την Σεβίλη στην Σπόρτινγκ το καλοκαίρι του 2011 και έχει συμβόλαιο με την νυν ομάδα του μέχρι και το 2016.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στα 6,5 εκ. ευρώ, ενώ υπάρχει ρήτρα ύψους 45 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του.

Είναι 26 ετών, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Η ετήσια αμοιβή του στην Πορτογαλία είναι σχεδόν στα 1,2 εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ