ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παντέλης αντί Κοκότοβιτς

Παντέλης αντί Κοκότοβιτς
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Νίκο Παντέλη να αποτελεί τον διάδοχό του.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου με τον Νίκο Παντέλη να αποτελεί τον διάδοχό του.

Οι δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League εντός έδρας από τη Νίκη Βόλου στο ΕΑΚ και χθες από τον Φωστήρα στον Ταύρο, σε συνδυασμό και με τις δηλώσεις του Σέρβου προπονητή που ακολούθησαν, τον έφεραν στην έξοδο.

Μάλιστα η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου δεν άργησε να καταλήξει και στον αντικαταστάτη του Κοκότοβιτς με αυτόν να είναι ο Νίκος Παντέλης που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Football League ευρισκόμενος στον πάγκο του Πανηλειακού.

Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται από το πρωί στον Βόλο και θα πιάσει άμεσα δουλειά, ενώ το ντεμπούτο του γίνει την Τετάρτη (23/04) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, στον πάγκο του οποίου είχε βρεθεί πέρυσι.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι είχε υπάρξει διερευνητική επαφή μαζί του και όταν στην αρχή της χρονιάς είχε αποχωρήσει ο Γιώργος Βαζάκας αλλά τότε είχε προτιμηθεί ο Μανουέλ Ρόκα.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου επισημοποίησε το φιλικό "διαζύγιο" με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς με την εξής ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ήρθε και φεύγει ως φίλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ