ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δυναμική διαδήλωση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δυναμική διαδήλωση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν πορεία στην πόλη διαμαρτυρόμενοι για την μεταχείριση της Πολιτείας προς την ομάδα τους. Το μήνυμα του προέδρου του Ερασιτέχνη (video)

Πάνω από 5.000 Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για ειρηνική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ομάδας στην λεωφόρο Δημητριάδος το απόγευμα της Παρασκευής.

Φίλαθλοι όλων των ηλικιών με ερυθρόλευκα κασκόλ και σημαίες διαμαρτυρήθηκαν για την μεταχείριση της Πολιτείας απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ έκαναν δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στα γραφεία μίλησαν εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και του παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας που κάλεσαν σε συστράτευση τους πάντες για την δικαίωση της ομάδας.

Μήνυμα απεύθυνε στον κόσμο και ο Γιώργος Μουλάς, πρόεδρος του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

"Η σημερινή συγκέντρωση έπρεπε να γινόταν για τους θριάμβους της ομάδας μας. Σκοτεινοί κύκλοι της Αθήνας και η δωσίλογη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να μας διαλύσουν, να μας συντρίψουν, να μας σβήσουν από το χάρτη. Δεν τα κατάφεραν και δεν θα τα καταφέρουν ποτέ γιατί ο Βόλος ποτέ δεν πεθαίνει!

Όλοι αυτοί που μας καταδίωξαν ας βρουν τώρα ελικόπτερα για να γλυτώσουν! Η οργή και η απόγνωση του ελληνικού λαού έχει ενωθεί με τη δική μας.

Οι Γερουλάνος, Μπιτσαξής και Νικητιάδης αποτέλεσαν τους δήμιους του Βόλου. Ο εξοστρακισμός του Ολυμπιακού μας έπρεπε να περάσει στην κοινή γνώμη πρώτα σαν θεάρεστο μέτρο εξυγίανσης, όταν η Αθήνα φλεγόταν και όλες οι πόλεις είχαν ξεσηκωθεί από τα επαίσχυντα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου το καλοκαίρι του 2011.

Για αυτό και στήσανε αυτό το φθηνό θέατρο της ψευτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου για να απαλλαγούν από εμάς και από τον λαοφιλή Αχιλλέα Μπέο. Σήμερα το σκηνικό ανατρέπεται. ΟΙ κατηγορίες καταρρίπτονται και η τελική δικαίωση πλησιάζει.

Τώρα δεν είμαστε μόνοι μας! Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μαζί μας! Αργά ή γρήγορα όσοι εκτέλεσαν την ομάδα μας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Ελπίζουμε σύντομα ο πρώην μεγαλομέτοχος και δημιουργός της ομάδας μας ο Αχιλλέας Μπέος να είναι ελεύθερος, αφού δεν τον βαρύνει πλέον καμία κατηγορία. Ο Βόλος και ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει το δίκιο του!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ