ΟΦΗ

Χωρίς Μονιάκη με Ολυμπιακό

Χωρίς Μονιάκη με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Μονιάκη θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό καθώς ο παίκτης θα εκτίσει την ποινή του (τέσσερις κίτρινες κάρτες). Φιλική νίκη επί του Γιούχτα με 2-1

Χωρίς τον Μανώλη Μονιάκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (3/11) στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τους "ερυθρόλευκους".

Από εκεί και πέρα, φιλικό παιχνίδι με τον Γιούχτα έγινε την Τρίτη (30/10) στο ΒΑΚ, όπου συμμετείχαν οι παίκτες που δεν έπαιξαν βασικοί με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 και τα γκολ πέτυχαν οι Ζορμπάς και Βιτώρος με τον τελευταίο να χάνει και πέναλτι, ενώ ο Ροβίθης είχε δοκάρι. Το γκολ του Γιούχτα σημείωσε ο Ανυφαντάκης.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Βάντο, Βαλεριάνος, Ροβίθης, Βιτώρος, Μπανούσης, Καπουράνης, Ζορμπάς, Νύκταρης ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Χατζηκοσμάς πήρε την θέση του Χαριτωνίδη.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία. Για την Τετάρτη υπάρχει διπλή προπόνηση, το πρωί σε δύο γκρουπ και το απόγευμα στις 16.00 το απόγευμα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ