ΟΦΗ

Βραβεύτηκαν Μακρής, Μερεμπασβίλι

Βραβεύτηκαν Μακρής, Μερεμπασβίλι
Μακρής, Μερεμπασβίλι INTIME SPORTS

Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και Γιώργος Μακρής βραβεύτηκαν την Πέμπτη (23/10). Ο πρώτος για τον τίτλο του MVP στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο δεύτερος για το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής.

Ο Γεωργιανός δήλωσε στο περιθώριο της βράβευσης: ''Έχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό , γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα που είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες , και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το ματς γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα''.

Όσο για το αν περιμένει να κληθεί στην Εθνική του ομάδα και πάλι, σχολίασε: ' 'Ναι είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Αν παίζω καλά είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με καλέσει και πάλι ο προπονητής στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία ήδη έχω παίξει 17 φορές''.

Από την πλευρά του ο Μακρής δήλωσε: ''Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το βραβείο ήρθε και θέλω να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε αυτό που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Εμείς τα κοιτάζουμε ξεχωριστά όλα''.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΛΟΡΙΑ, ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Χωρίς τους Λόρια και Περογαμβράκη, που συνέχισαν την θεραπεία στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (23/10) των παικτών του ΟΦΗ. Αντίθετα, ο Μιλιάζες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και προπονήθηκε κανονικά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ