ΟΦΗ

Βραβεύτηκαν οι Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι

Βραβεύτηκαν οι Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι

Οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι παρέλαβαν τα βραβεία τους ως MVP και για το καλύτερο γκολ αντίστοιχα και δήλωσαν πως στόχος όλων είναι η συλλογή βαθμών και η παραμονή.

Την ώρα που στον ΟΦΗ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιόργκι Μερεμπασβίλι παρέλαβαν μετά την προπόνηση της Παρασκευής τα βραβεία τους στο πλαίσιο της 22ης και 23ης αγωνιστικής ως MVP και για το καλύτερό γκολ αντίστοιχα.

Και οι δυο άσοι του ΟΦΗ στις δηλώσεις που έκαναν στάθηκαν στην προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του ΟΦΗ για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

"Τα βραβεία των MVP (22ης Αγωνιστικής) και Best Goal (23ης Αγωνιστικής) απονεμήθηκαν στους Βασίλη Κουτσιανικούλη καιΓκιόργκι Μερεμπασβίλιαντίστοιχα, νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League ΟΠΑΠ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.Τη βράβευση και στους δύο παίκτες του ΟΦΗ έκανε ο εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Καμπριάνης.

Μετά τη βράβευσή του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ψήφισε ώστε να βγω MVP της 22ης αγωνιστικής. Είναι μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, βλέπουμε όμως ότι από την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα παιδιά έρχονται βραβεία στο σύλλογο και ελπίζω να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Βλέπετε ότι σε κάθε παιχνίδι δίνουμε ότι έχουμε οι παίκτες που έχουμε μείνει και παλεύουμε κάθε ματς διαφορετικά. Το αγωνιστικό κομμάτι αυτή τη στιγμή το παλεύουμε όσο μπορούμε.

Τώρα για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα, δεν μπορώ να γνωρίζω την συνέχεια γιατί βλέπω ότι κάθε ημέρα οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρούνε κάποιες λύσεις έτσι ώστε να υπάρξει και αύριο στον ΟΦΗ».

Από την πλευρά του οΓκιόργκι Μερεμπασβίλι είπε:

«Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής το τέρμα που πέτυχα κόντρα στον Εργοτέλη. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Μακρή γιατί μου έδωσε μια πολύ καλή πάσα και κατάφερα να βάλω το γκολ.

Είμαι στεναχωρημένος όμως που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και ο αγώνας με τον Εργοτέλη ήταν εξίσου σημαντικός. Ελπίζω τα επόμενα παιχνίδια να είναι καλύτερα για εμάς και να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να μείνουμε στη Super League.

Η ομάδα γνωρίζουμε ότι έχει πολλά προβλήματα αλλά παρέμεινα για να παλέψω μέχρι τον Μάιο με τα υπόλοιπα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Τέλος, ο κ.Δημήτρης Καμπριάνης δήλωσε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον Βασίλη και στον "Μερέμπα" για τα βραβεία που κατέκτησαν και εύχομαι αυτή να είναι αρχή για μια σειρά ανάλογων εμφανίσεων και ένα παραπάνω τώρα που η ομάδα τους έχει μεγάλη ανάγκη.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει γιατί ο ΟΦΗ είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται πολύ και δεν την αρμόζει η θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα».

Κλειστή η Θύρα 6 στο "Γεντί Κουλέ"

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΦΗ η Θύρα 6 του "Γεντί Κουλέ" θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας ενώ καλεί τον κόσμο να δώσει από νωρίς το παρών στο γήπεδο:

"Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τα εξής:

Λόγω της αυξημένης κίνησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια, οι φίλαθλοι θα πρέπει να τα προμηθευτούν έγκαιρα για να μην υπάρξει πρόβλημα πριν την έναρξη του αγώνα.

Για το λόγο αυτό τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοικτά κάθε μέρα μέχρι τις 8μμ.. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ στις θύρες 1-4-5, 15€ στη θύρα 3 και 20€ στις θύρες 7-8.

Η θύρα 6 για λόγους ασφαλείας και έπειτα από σχετική απόφαση της αστυνομίας θα παραμείνει κλειστή. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και εισιτηρίων και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά χωρίς εισιτήριο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ