ΟΦΗ

Το γήπεδο σε πρώτο πλάνο

Το γήπεδο σε πρώτο πλάνο
Πουλινάκης INTIME SPORTS

Ενωμένος και αδιαίρετος ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να βρει λύσει στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το "Γεντί Κουλέ".

Η χρησιμοποίηση του “Γεντί Κουλέ” και τα εμπόδια που παρουσιάζονται εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου βρέθηκαν στο επίκεντρο και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκενα συγκροτηθούν δύο επιτροπές, μια από την ΠΑΕ και μια από τον Ερασιτέχνη, που θα συζητήσουν τις διάφορες των δυο πλευρών και θα αναζητά ήσουν μια κοινή λύση. “ΟΟΦΗ είναι ένας κι αδιαίρετος”αναφέρει με νόημα η ενημέρωση της ΠΑΕ δείχνοντας τον δρόμο για το πως θα κινηθούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης.

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν οι Μάνθος Πουλινάκης, Κώστας Τουγλής, Γιώργος Βλαχάκης ενώ τον Ερασιτέχνη οι Γιάννης Δανδάλης και Νίκος Διαλυνάς ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πέραν του γηπεδικού, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ συζητήθηκαν ακόμα τα θέματα που αφορούν την μεταβίβαση των μετοχών αλλά και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Κατόπιν εισήγησης του θέματος, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η ΠΑΕ στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του ΟΦΗ που τις αγόρασε.

Μάλιστα, προτεραιότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα δοθεί σε εκείνους που έχουν προμηθευτεί μετοχές μέσω της κατάθεσης χρημάτων στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, αποφασίστηκε να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα ενώ όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση στις τιμές.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ