ΟΦΗ

Θλάση ο Βεζυρίδης, αγώνας δρόμου για να προλάβει Ολυμπιακό

Θλάση ο Βεζυρίδης, αγώνας δρόμου για να προλάβει Ολυμπιακό

Άσχημα τα νέα για τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο. "Πονοκέφαλος" και με τις 7 κάρτες του Ταλαυρίδη.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του ημιχρόνου με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο γκολκίπερ της κρητικής ομάδας πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (17/03, 17:15) στη Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά το ιατρικό επιτελείου των Κρητικών θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ο Βεζυρίδης για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό (21/03).

Πέρα από τον "πονοκέφαλο" για τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο Αναστόπουλος πρέπει να αποφασίσει και σε ποια δύο παιχνίδια από τα επόμενα τέσσερα θα στερηθεί και τον Ταυλαρίδη που συμπλήρωσε 7 κίτρινες.

Ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα παίζει κατά σειρά με Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ", Αστέρα στην Τρίπολη και Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ