STOIXIMAN SUPER LEAGUE

OΦΗ - Πανιώνιος 0-1

OΦΗ - Πανιώνιος 0-1
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος με γκολ του Πιερ στο 84' πέρασε από το Γεντί Κουλέ επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Καλύτεροι οι Κρητικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν και δοκάρι στο 28' με τον Τζόρντι Λόπεθ, αλλά τελικά γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα στο σπίτι τους.

Μπαλωθιά σωτηρίας για τον Πανιώνιο μέσα στην Κρήτη. Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν τον ΟΦΗ με 1-0 με γκολ του Πιερ στο 84' και σκαρφάλωσαν προσωρινά στην 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Η ομάδα του Βαγγέλη Μάντζιου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι με σκοπό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και τα κατάφερα άψογα φτάνοντας στην πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 5,5 μήνες (τελευταία επικράτηση στις 24/9 στην Κέρκυρα). Μάλιστα το γκολ του Πιερ σταμάτησε το αρνητικό σερί του Πανιωνίου που δεν είχε σκοράρει μακρυά από τη Νέα Σμύρνη στα τελευταία 7 ματς!

Από τη μεριά του ο ΟΦΗ έμεινε με τις εντυπώσεις- ήταν καλύτερος σε όλο το ματς- το ...δοκάρι που είχε ο Τζόρντι Λόπεθ στο 28' και τους 33 βαθμούς στον πίνακα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο Γεντί Κουλέ (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πέρασαν από εκεί) χωρίς ταυτόχρονα να σκοράρει.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ο αγώνας μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε καθόλου ρυθμό και ευκαιρίες. Σε αυτό βοήθησε και η πεντάλεπτηδιακοπή μόλις στο 7' όταν Ταλαυρίδης και Γεωργίου συγκρούστηκαν, με τον πρώτο να μπαίνει ξανά στο ματς στο 14' έχοντας ως σουβενίρ πέντε ράμματα στο μέτωπο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την κατοχή (συνολικά στο ημίχρονο 58-42%) αλλά και την πίεση στην εστία του Πανιωνίου έχοντας τρεις καλές στιγμές με τους Χόρχε Λόπεθ στο 23' και Τζόρντι Λόπεθ στο 28' (δοκάρι) και στο 41'. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με την καλύτερή τους στιγμή να έρχεται στο 34' με τον Αντούνιες.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Από την αρχή ο ΟΦΗ κυριάρχησε στο γήπεδο και προσπάθησε να σκοράρει με κορυφαία στιγμή την ευκαιρία του Καμπάνταη στο 56'.

Ο Πανιώνιος συνέχιζε να δίνει χώρο στους Κρητικούς έχοντας στο μυαλό να απειλήσει την κόντρα. Προειδοποίησε μάλιστα δύο φορές (Κούρντι στο 77' και Σιόβας στο 80') πριν ρίξει την μπαλωθιά του στο 84' με τον Πιερ.

Η Ταυτότητα

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Ντίτσος

Βοηθοί: Δημόπουλος, Μαγιάνης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (Σαχσανίδης 46'), Βερόν (Ζορμπάς 59'), Ταυλαρίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (Ουκάρ 65'), Ζόρντι Λόπεζ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Αντούνες, Σιόβας, Πιέρ, Ρόβας, Αναστασόπουλος (Μιλοβάνοβιτς 69'), Μενδρινός (Κουλουχέρης 90'), Ρόκας, Σκέμπρι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 90+4')

Σκόρερ: Πιερ 84'

Κίτρινες: Μπούρμπος 12', Κάλαϊτζιτς 17', Ταυλαρίδης 63' - Ρόκας 27', Αντούνιες 45', Πιερ 71', Ρόβας 76', Μιχαηλίδης 90+5'

Κόκκινη: Σκέμπρι 86'

MVP

Ο Ζαν-Ζακ Πιερ για 84 λεπτά ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου κρατώντας τους παίκτες του ΟΦΗ μακρυά από την εστία του Μιχαηλίδη. Και όταν αποφάσισε στο τέλος να μπει και στην αντίπαλη περιοχή σκόραρε το μοναδικό τέρμα! Τι άλλο να κάνει ο 31χρονος σέντερ μπακ για να κερδίσει αυτό τον τίτλο;

Αδύναμος κρίκος

Με κατοχή που έφτασε το 58% και με συνεχή πίεση στην εστία του Πανιωνίου, το τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ βαραίνει την επιθετική γραμμή του ΟΦΗ. Να προσθέσουμε και ως ...άτυχο κρίκο τον Ζόρντι Λόπεζ που για δεύτερο σερί αγώνα βρήκε το δοκάρι!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ