ΟΦΗ

Στους 3 βαθμούς από την κορυφή ο ΟΦΗ, 2-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Στους 3 βαθμούς από την κορυφή ο ΟΦΗ, 2-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο γκολ σε 12 λεπτά, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο "Παγκρήτιο" και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα του Φωστήρα από τον Ηλυσιακό, πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή. (VIDEO).

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο Ηράκλειο μετά την πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά ήταν αρκετά, προκειμένου να νικήσει με 2-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα, στο "Παγκρήτιο". Έτσι, έφθασε τις πέντε διαδοχικές νίκες κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτός έδρας ήττα του Φωστήρα, από τον Ηλυσιακό, στου Ζωγράφου πλησιάζοντας στους τρεις βαθμούς από την κορυφή του τετάρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Από μία ευκαιρία είχε η κάθε ομάδα στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης. Στο 6ο λεπτό, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομάκρυναν το πλασέ του Περογαμβράκη, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κιάσσος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, το σουτ του Ζανελάρη.

Με τη συμπλήρωσε μισής ώρας ματς, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζανελάρης πρόλαβε τον Δερμιτζάκη στην έξοδο του δευτέρου κι έκανε το 1-0. Η απάντηση του ΟΦΗ, δεν άργησε να έρθει. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καλογεράκης εκτίμησε λανθασμένα τη φάση και ο Περογαμβράκης ισοφάρισε.

Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια κατόρθωσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Ο Περογαμβράκης τροφοδότησε τον Κοιλιάρα, ο δεύτερος έκανε παράλληλη μπαλιά στον Πόποβιτς κι ο Σέρβος φορ, έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έκανε συντήρησε δυνάμεων και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις εστίες των Καλογεράκη και Δερμιτζάκης, με εξαίρεση ένα σουτ του Μπουρσέλη, που απομάκρυνε ο δεύτερος.

Την ίδια ώρα ο Φωστήρας έχανε κι άλλο έδαφος, υποπίπτοντας στη δεύτερη διαδοχική του ήττα. Αυτή τη φορά στου Ζωγράφου, από τον Ηλυσιακό, με τους "κιτρινόμαυρους" να παίρνουν τη νίκη με 3-1. Έτσι, ο ΟΦΗ είναι στη δεύτερη θέση - ισόβαθμος με την Τριγλία Ραφήνες - και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ το όνειρο της ανόδου στη Football League.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Καλογεράκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Χύσι, Κρίσπο, Τσακάνι, Μπάμπης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Χαντί, Καλέ.

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου (20ή αγωνιστική)

Ιωνικός - Εθνικός 0-0

Τριγλία Ραφήνας - Ηράκλειο 3-0

Τράχωνες - Αστέρας Βάρης 0-1

Ηλυσιακός - Φωστήρας 3-1

Γλυφάδα - Ερμής Ζωνιανών 2-5

Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά 1-0

Ιάλυσος - Επισκοπή 2-1

ΠΑΟ Κρουσώνα - ΟΦΗ 1-2

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Φωστήρας 45

2. ΟΦΗ 42

3. Τριγλία Ραφήνας 42

4. Ιάλυσος 38

5. Εθνικός 36

6. Ερμής Ζωνιανών 34

7. Ιωνικός 34

8. Ηλυσιακός 33

9. Κηφισιά 30

10. Αστέρας Βάρης 29

11. Ατρόμητος Πειραιά 19

12. ΠΑΟ Κρουσώνα 18

13. Επισκοπή 16

14. Ηράκλειο 16

15. Γλυφάδα 12

16. Τράχωνες 7

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ