ΟΦΗ

Στο Αγρίνιο για την πρόκριση

Στο Αγρίνιο για την πρόκριση
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Με όλους τους παίκτες στην αποστολή αναχώρησε για το Αγρίνιο ο ΟΦΗ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Δείτε ποιους επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος

Με όλους τους παίκτες στην αποστολή αναχώρησε ο ΟΦΗ για το Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19/1) με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στόχος της Κρητικής ομάδας είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στο Ηράκλειο με το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (19/1) ο ΟΦΗ δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα γίνει μία προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο, η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα γίνει στην Αράχωβα, όπου θα μείνει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Δευτέρα και για τον λόγο αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή 23 παίκτες.

Στην αποστολή είναι οι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Ταυλαρίδης, Ζαχαράκης, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς, Σόουζα, Μποντόρ, Μπούρμπος, Βάντο, Καλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ και Τζόρντι Λόπεζ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ