ΟΦΗ

Στο -6 από την κορυφή ο ΟΦΗ, νίκησε τη Γλυφάδα

Στο -6 από την κορυφή ο ΟΦΗ, νίκησε τη Γλυφάδα
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 της Γλυφάδας στο "Γεντί Κουλέ", εκμεταλλεύτηκε την έδρα του Φωστήρα από τον Ιωνικό και μείωσε στο -6 από την κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Εξαιρετικά τα κατάφερε ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι. Για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε 3-1 τη Γλυφάδα στο Ηράκλειο και σε συνδυασμό με την ήττα του Φωστήρα από τον ιωνικό, είναι πια στο -6 από την κορυφή που οδηγεί σε άνοδο στη Football League.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 4' με σουτ του Πόποβιτς μέσα από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι στο 19' και στο 20', αρχικά για σπρώξιμο του Περογαμβράκη απο τον Παικόπουλο και ακολούθως για χέρι του Βαρδακώστα μέσα στην περιοχή.

Η αθηναϊκή ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 στο 26'. Ο Γεωργακόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Νάστου και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-1 για τον ΟΦΗ έκανε ο Χαντί στο 43' με διαγώνιο σουτ. Το τελικό 3-1 έγινε στο 66'. Ο Κοιλιάρας έβγαλε τον Καλέ στην περιοχή, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο του και πλάσαρε ιδανικά (οριζόντιο δοκάρι και μέσα) σημειώνοντας λενα εξαιρετικό γκολ.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Γ' Εθνικής και όχι μόνο

ΟΦΗ:Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Καλέ, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης(82' Σαχινίδης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (70' Μπουρσέλης), Χαντί, Γουόρντεν (46' Κοιλιάρας).

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ζιώγκας, Σελανί, Σινανί, Παικόπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωσταντίνου, Καραγιάννης, Γκούμας (78' Κοκκάλης), Λαμπρογιώργος, Γεωργακόπουλος, Κατσίβελας.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ