ΟΦΗ

Πριμ αλά ιταλικά

Πριμ αλά ιταλικά
INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο επιβράβευσε τους πάντες για τη νίκη στην Λεωφόρο, βγάζοντας παίκτες και διοίκηση για φαγητό και ποτό. Γιατί δεν έδωσε άδεια να παρευρεθεί ποδοσφαιριστής της ομάδας σε αθλητική εκπομπή.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη την Κυριακή (19/10) επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο. Οι Κρητικοί έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα των "πρασίνων" χάρη σε ένα γκολ του Μακρή στις καθυστερήσεις, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2 υπέρ της ομάδας του Γκατούζο.

Στο "Νίκος Καζαντζάκης" περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη την αποστολή του ΟΦΗ, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσαμπουράκης και πολλοί φίλοι της ομάδας περίμεναν την άφιξη των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ προκειμένου να τους αποθεώσουν για την σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η νύχτα όμως είχε και συνέχεια, καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο αποφάσισε να κάνει το δικό του δώρο στους παίκτες, την διοίκηση και τους συνεργάτες του.

Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να βγάλει όλη την ομάδα για φαγητό, ενώ μετά ακολούθησε και ποτό σε χαλαρή ατμόσφαιρα με πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην Λεωφόρο.

Είναι ενδεικτικό της κατάστασης πως ο Γκατούζο δεν έδωσε άδεια να παρευρεθεί ποδοσφαιριστής της ομάδας σε αθλητική εκπομπή, καθώς δεν ήθελε να λείπει κανείς από μια οικογενειακή στιγμή για τον ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ