ΟΦΗ

Πήρε το "ΟΚ" για την έφεση ο ΟΦΗ

Πήρε το "ΟΚ" για την έφεση ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Το Δ.Σ. της Super League έδωσε στον ΟΦΗ το χαρτί που χρειαζόταν προκειμένου να διεκδικήσει στην έφεση την επιστροφή των 4 βαθμών αλλά και τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Super League που διεξήχθη την Δευτέρα ήταν το αίτημα του ΟΦΗ για έγκριση όλου του Δ.Σ. ώστε να πάει στο εφετείο και να διεκδικήσει την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που είχε χάσει αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικά ο ΟΦΗ είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της Superleague να μην ορίσει το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και να αφαιρέσει τέσσερις βαθμούς λόγω των οφειλών προς τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ.

Το όργανο της ΕΠΟ απέρριψε πριν την έφεση του ΟΦΗ τονίζοντας πως είναι αναρμόδιο. Στο ΔΣ της Δευτέρας (2/3) ωστόσο έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Ηρακλείου μπορεί να πάει στην Εφέσεων για να διεκδικήσει να πάρει πίσω τους 4 βαθμούς που της αφαιρέθηκαν.

Ο Νίκος Μαχλάς υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ στην Εφέσεων θα διεκδικήσει όχι μόνο να πάρει πίσω τους 4 βαθμούς, αλλά και να γίνει κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο λέγοντας: «Πλέον έχουμε την υπογραφή του Δ.Σ και θα πάμε να δικαστούμε δίκαια».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ