ΟΦΗ

Περογαμβράκης: "Ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνέψει"

Περογαμβράκης: "Ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνέψει"
INTIME SPORTS

Σίγουρος εμφανίστηκε για την παραμονή του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Αλέξανδρου Περογραμβράκη:

Ερώτηση από τους Μανώλη Ζωγραφάκη, Μιχάλη Βακράκο

Υπάρχει καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα με την έλευση του κ. Πίντο; Τι σκέφτεστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Σε κάθε αλλαγή προπονητή υπάρχει καλύτερη ψυχολογία. Πόσο μάλιστα τώρα που έχουμε ένα προπονητή από μια ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα με σύγχρονες αντιλήψεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είμαι σίγουρος ότι από αγώνα σε αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι»

Υπάρχει πίεση στην ομάδα για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει;

«Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεδομένα έχει πίεση όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και ο κόσμος δικαιολογημένα θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα. Εμείς που είμαστε από παλιά στην ομάδα γνωρίζουμε και έχουμε μάθει να ζούμε κάτω από αυτή την πίεση».

Ερώτηση από τους Γιάννη Κατραμάδο, Δημήτρη Σεργάκη

Σε ποια θέση πιστεύεις ότι θα τερματίσει η ομάδα;

«Αυτό δεν μπορώ να το πω από τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνεύσει και η θέση που θα πάρει θα είναι υψηλή σε σχέση με πέρυσι»

Ερώτηση από τον Σάκη Τζιάβα

Ποιο παιχνίδι σου έχει μείνει στο μυαλό αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΟΦΗ;

«Το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ κόντρα στον Πανθρακικό που ισοφαρίσαμε στο τέλος του ματς».

Ερώτηση από τον Σταύρο Τζανή

Πως νιώθεις για την επιστροφή σου στον ΟΦΗ; Είσαι δικαιωμένος;

«Έχω μάθει από μικρό παιδί να προσπαθώ ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου και λογικά νιώθω δικαιωμένος όχι μόνο γιατί επέστρεψα αλλά γιατί πλέον έχω ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες του».

Ερώτηση από τον Μανώλη Σταματάκη

Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να αποχωρήσεις από την ομάδα; Αν ναι θα το έκανες για άλλη ομάδα στην Ελλάδα ή θα επέλεγες να αγωνιστείς στο εξωτερικό;

«Αυτήν την στιγμή έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και δεν με νοιάζει τίποτα περισσότερο. Πρώτα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και έπειτα θα δω το μέλλον μου».

Ερώτηση από την Μαρία Τσολάκη

Ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι λόγοι που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση;

«Στην ομάδα ήρθαν φέτος αρκετοί παίκτες και όπως ήταν λογικό χρειαζόμασταν χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Σε πολλά ματς είχαμε και ατυχία και αυτοί οι δύο λόγοι μας έχουν φέρει στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε».

Επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα εκτός έδρας. Ένας ακόμη τελικός;

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για τελικούς. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγ. περιόδου; Έχει διαφοροποιηθεί μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές;

«Κανείς από την ομάδα δεν έβαλε υψηλούς στόχους. Όλοι θέλουμε να κάνουμε 1-2 βήματα παραπάνω από πέρυσι και αυτός παραμένει ο στόχος μας»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΟΦΗ;

«Να τον ευχαριστήσω που είναι πάντοτε δίπλα μας και να του πω ότι όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για να νιώθει υπερήφανος. Δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα αλλά στην πορεία θα τον κάνουμε να χαμογελάσει. Αυτό είναι υπόσχεση και δέσμευση όλων μας».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ