ΟΦΗ

Περιμένοντας τους Άραβες

Περιμένοντας τους Άραβες
Άραβες

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/1) θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση των επενδυτών από το Κατάρ, αφού ακόμα αναζητείται τρόπος επικοινωνίας. Μένουν μέχρι να φύγουν οι παίκτες.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση του ΟΦΗ τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Είτε μιλάμε Άραβες, είτε για επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, είτε για εξωγήινους από τον πλανήτη Σείριο , σημασία έχει να μαζευτούν άμεσα χρήματα, αφού στις 12 του μήνα ο ΟΦΗ πρέπει να έχει τακτοποιήσει τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές, για να μπορούν να ορίζονται τα παιχνίδια της ομάδας.

Μέχρι τότε, βέβαια, μπορούν παράλληλα να τρέχουν διάφορες υποθέσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Σήμερα (7/1) ειδικότερα είναι μία καθοριστική μέρα για τις όποιες εξελίξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κομιστής του δικηγόρου ( που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) που έκανε τις επαφές με τους επενδυτές από το Κατάρ, έχει στείλει όχι ένα, αλλά δυο έγγραφα στην επιτροπή που ασχολείται με την σωτηρία του ΟΦΗ ( το δεύτερο ίσως φτάσει και σήμερα).

Αυτό φυσικά από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Η επιτροπή αναζητεί τρόπο άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία "Royal Group Holdings" και αν αυτή δεν επιτευχθεί ούτε σήμερα το απόγευμα ( περιμένουν απαντήσεις μέσω email), τότε θα γίνει προσπάθεια να μπει μπρος στο plan-b. Ποιο είναι αυτό;

Παπούτσι από τον τόπο σου

Εκτός από την "επικοινωνία" και την εξέταση των στοιχείων που έχουν προσκομιστεί ( μαζί και μία υπόσχεση για 2.5 εκ. ευρώ μέχρι τις 20 του μήνα ΑΝ όλα πάνε καλά ), οι άνθρωποι που τρέχουν τις εξελίξεις θα προσπαθήσουν να πείσουν επιχειρηματίες από το Ηράκλειο να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον σύλλογο στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του.

Για να βγει η σεζόν δηλαδή και μετά βλέπουμε. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν λίγες (ελάχιστες) ακόμα μέρες υπομονή (βλ. Μιλιάζες), παίζοντας στα επόμενα 1-2 παιχνίδια, αν όμως τα πράγματα δεν προχωρήσουν, κι αυτοί θα τραβήξουν το δρόμο τους (ειδικότερα οι ξένοι).

Το βράδυ της Τετάρτης ( το πολύ μέχρι την Πέμπτη), λοιπόν, θα γνωρίζουμε πάνω-κάτω αν υπήρξε έστω και ένα μικρό βήμα με το Κατάρ ( για την ακρίβεια αν υφίσταται το ενδιαφέρον) και αν κάποιοι φίλαθλοι-δυνατά πορτοφόλια έχουν σκοπό να βάλουν πλάτη.

Αν τίποτε από τα δυο δεν αποδώσει καρπούς, τότε ο κίνδυνος της Γ εθνικής είναι πιο κοντά από ποτέ. Θυμίζουμε ξανά πως η Superleague έχει δώσει διορία μέχρι τις 12/1. Οπότε καταλαβαίνετε...

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ