ΟΦΗ

Παραιτήθηκε ο Συντιχάκης

Παραιτήθηκε ο Συντιχάκης
σημα οφη

Μόλις μια ημέρα έμεινε στην ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μανώλης Συντιχάλης, καθώς την Τρίτη (15/5) παραιτήθηκε. Δεκαπέντε ημέρες προθεσμία από την ΕΕΑ για να βρεθεί οριστική λύση με τους Σταυρακάκη, Κασμερίδη

Μόλις μια ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Μανώλης Συντιχάκης υπέβαλε ήδη την παραίτησή του.

Την Τρίτη (15/5) ο πρώην γενικός αρχηγός της Κρητικής ομάδας επί θητεία Βατσινά, έκανε γνωστή στην διοικούντες την πρόθεση του να μην συμμετέχει τελικά στη επιτροπή.

Ο λόγος της παραίτησης του δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά όλα δείχνουν πως είναι το γεγονός, ότι "τρόμαξε" όταν έμαθε το μέγεθος της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, δεκαπέντε ημέρες προθεσμία πήρε ο ΟΦΗ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να ρυθμίσει τα θέματα με τους Σταυρακάκη και Κασμερίδη.

Στα γραφεία της ΕΕΑ εκδικάστηκαν την Τρίτη (15/5) οι υποθέσεις και οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας έδειξαν την επιθυμία να δοθεί λύση ώστε να μην πάει η υπόθεση στα άκρα (παρότι αρχικά η εγγυητική κατέπεσε).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ