ΟΦΗ

Παπάζογλου: "Παιχνίδι χωρίς γυρισμό"

Παπάζογλου: "Παιχνίδι χωρίς γυρισμό"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Sport24.gr για τον κρίσιμο αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Ο παίκτης του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Sport24.gr για τον κρίσιμο αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Στις δηλώσεις του επισήμανε ότι πιθανή νίκη θα είναι αρκετή στον ΟΦΗ ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και να μην χρειαστεί ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παπάζογλου χαρακτήρισε το ματς με τον Ατρόμητο ως "τελικό". " Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι ένας παιχνίδι χωρίς γυρισμό, "τελικός" για μας. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν κάνουμε ότι πρέπει πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη.

Δεν χωράνε πολλά προγνωστικά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην δύναμη, στο πόσο θέλουν οι δύο ομάδες τη νίκη και στην αποφασιστικότητα των παικτών. Λιγότερο θα κριθεί στην τακτική. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αν παίξουμε όπως πρέπει και μπροστά στον κόσμο μας πιστεύω ότι θα φθάσουμε στον στόχο μας".

Όσον αφορά την στήριξη του κόσμου και την παρουσία του στον κυριακάτικο αγώνα, τόνισε: " O κόσμος μας έχει στηρίξει. Είναι δίπλα μας καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μας. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες είναι δίπλα μας. Αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και την Κυριακή. Μαζί θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που πιθανότατα θα μας διατηρήσει στην κατηγορία".

Αναφορικά με το πόσες νίκες χρειάζεται ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κατηγορία, τόνισε ότι μία νίκη, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να είναι αρκετή.

" Σε συνδυασμό με τα άλλα ματς πιθανή νίκη εναντίον του Ατρομήτου μπορεί να είναι αρκετή. Η νίκη θα μας δώσει αβαντάζ βαθμολογικό αλλά κυρίως ψυχολογική τόνωση ενόψει του επόμενου αγώνα. Θα πάμε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με περισσότερη ασφάλεια.

Επαναλαμβάνω ότι μπορεί η παραμονή να έχει κριθεί σε αυτή την αγωνιστική και να μην χρειαστεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης".

Ο Θανάσης Παπάζογλου δηλώνει ικανοποιημένος με την παρουσία του την φετινή σεζόν: " Eίμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα, σημειώνω γκολ και βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η απόδοση μου αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που έχω κάνει

Αν καταφέρουμε να σωθούμε τότε θα είμαι ευχαριστημένος που η απόδοση μου θα έχει συνδυαστεί με την παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία. Εύχομαι όλα να πάνε καλά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ