ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Παίκτης του ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια

Παίκτης του ΟΦΗ και τυπικά είναι από την Τετάρτη (8/8) ο Θανάσης Παπάζολου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

" Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα 1+1 χρόνια είναι ο Θανάσης Παπάζογλου (30/3/88) ο οποίος ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο και το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό είναι για ένα χρόνο και υπάρχει οψιόν από πλευράς ΟΦΗ για το δεύτερο έτος της συμφωνίας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι υπογραφές έπεσαν παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη, του αντιπροέδρου και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Μαχλά, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση με τον παίκτη είχε και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος.

Μετά τις υπογραφές ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε: " Έρχομαι με την καλύτερη διάθεση για να προσφέρω και να αναδειχτώ και εγώ μέσα από την ομάδα και η ομάδα μέσα από μένα. Θέλω να πετύχω περισσότερα πράγματα με τη νέα μου ομάδα.

Ο κόσμος που ξέρω πόσο αγαπά τον ΟΦΗ θα πρέπει να είναι δίπλα μας και με την βοήθεια του να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και ειδικότερα στην έδρα μας που είναι η δύναμη μας. Να έχουμε υγεία και αυτοσυγκέντρωση και εύχομαι όλα να πάνε καλά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ