ΟΦΗ

Υπέγραψε ο Φερνάντες, ήρθε ο Όγιος

Υπέγραψε ο Φερνάντες, ήρθε ο Όγιος

Ο Μάικλ Όγιος χαρακτήρισε τον ΟΦΗ, ως μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", ενώ ο Ντάνι Φερνάντες υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά το ατύχημα που είχε, είναι ο Μάικλ Όγιος, ο οποίος έφτασε το βράδυ στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".

Ο Αργεντινός άσος, μίλησε για το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην μεταγραφή του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι: " Προπονούμασταν μαζί επί πέντε μήνες στην Εστουδιάντες και τα λόγια του ήταν αρκετά, ώστε να αποφασίσω να έρθω στο Ηράκλειο και να αγωνιστώ στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα μετά το ατύχημα που είχα. Ξεκινάω από το μηδέν και με μεγάλη προσπάθεια θέλω να κάνω μια καλή σεζόν για να βοηθήσω την ομάδα'', τόνισε ο Όγιος.

Ο νεαρός άσος, θα υπογράψει την Τρίτη το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς και έτσι θα επισημοποιηθεί ο δανεισμός του για έναν χρόνο από την Εστουδιάντες.

"Κρητικός" ο Φερνάντες

Στο μεταξύ, ο Ντάνι Φερνάντες, είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, επιστρέφει στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός χρόνου, ενώ σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Γνωρίζω που έρχομαι και ποιος είναι ο ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας, τον στόχο της".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ