ΟΦΗ

ΟΦΗ - Ρούβας 1-0

ΟΦΗ - Ρούβας 1-0
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ με το γκολ του Ανδρεά Λαμπρόπουλου πήρε τη φιλική νίκη επί του Ρούβα με 1-0, δείχνοντας αρκετά σημάδια βελτίωσης στο δημιουργικό τομέα.

Με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 51ο λεπτό αυτής, την παρουσία 2.500 φιλάθλων στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" και τον Τζενάρο Γκατούζο να δοκιμάζει το 3-5-2, ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 το Ρούβα σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων δείχνοντας αρκετά σημάδια βελτίωσης.

Ο Τζενάρο Γκατούζο που φαίνεται να έχει καταλήξει σε ο,τι αφορά το σύστημα, στο 3-5-2, το δοκίμασε για πρώτη φορά σε κανονικές συνθήκες αγώνα και έδειξε, παρά τη βελτίωσή σε επίπεδο δημιουργικότητας, ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά προκειμένου ο ΟΦΗ να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην πρεμιέρα της Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τη διάταξη, ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Μεϊτέ να παίζει σε λίμπερο και τους Αντελέγιε και Τριποτσέρη, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα πλάγια. Την πεντάδα στην μεσαία γραμμή αποτέλεσαν οι Αρτόλα και Μονιάκης στα άκρα με τους Μακρή, Ραζάκ και Στάθη να αποτελούν την τριάδα του άξονα και τους Κουτσιανικούλη, Πετρόπουλο να συγκροτούν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Ραζάκ έπαιζε ουσιαστικά μπροστά από τα στόπερ και έδειξε αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία σε επίπεδο ποιότητας και δημιουργίας του παιχνιδιού. Το πρόβλημα στην δημιουργία του παιχνιδιού που δημιουργήθηκε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, λύθηκε στο δεύτερο με την είσοδο του Μιχάλη Φραγκουλάκη που ήταν αρκετά καλός.

Όσον αφορά την τριάδα στην άμυνα, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς δεν είχαν και πολύ δουλειά, δεδομένης της δυναμικότητας του Ρούβα, με αποτέλεσμα να μην πιεστούν και ιδιαίτερα. Ο Μεϊτέ έπαιξε λίμπερο και έδειξε ότι μπορεί να απομακρύνει την μπάλα με ασφάλεια από την περιοχή ενώ ο Αντελέγιε έκανε κάποια μικρά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία συγχωρούνται δεδομένου του φιλικού χαρακτήρα της αναμέτρησης.

ΟΦΗ:Δασκαλάκης, Αρτόλα, Μονιάκης, Μεϊτέ, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Ραζάκ, Μακρής, Στάθης, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αγριμάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης, Μπανούσης, Φαζός.

Η αρχική σύνθεση του Ρούβα:Συνάνης, Συντιχάκης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Καλογέρης, Βάσος, Χαλκιαδάκης, Καστελιανάκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ