ΟΦΗ

Ο Σταύρος Λαμπράκης στον ΟΦΗ

Ο Σταύρος Λαμπράκης στον ΟΦΗ
Λαμπράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Λαμπράκης θα προσφέρει από εδώ και στο εξής τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ. Έπειτα από μακρά θητεία στον Εργοτέλη, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συμπολίτη και ακολούθως ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.

Διοικητική ενίσχυση στον ΟΦΗ. Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου συμφώνησε να εντάξει στο δυναμικό της τον Σταύρο Λαμπράκη, ο οποίος για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον Εργοτέλη από το πόστο του παίκτη, του προπονητή και του γενικού αρχηγού.

Ο 46χρονος ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Ηρόδοτο, Ιάλυσο, Αγερσανί Νάξου και φυσικά Εργοτέλη. Είναι γεννημένος στο Ηράκλειο στις 26 Φεβρουαρίου 1970, ενώ μέχρι πριν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League ο Εργοτέλης, ο Λαμπράκης είχε διαδεχτεί στη θέση του προπονητή τον Γιάσμικο Βέλιτς.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ : "Ο Σταύρος Λαμπράκης είναι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και θα πλαισιώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας από εδώ και στο εξής, συμβάλλοντας με την εμπειρία του και τη γνώση του στην καλύτερη οργάνωση που επιζητούμε με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football League.

Η συμφωνία με το Σταύρο Λαμπράκη επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τοπ μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννη Βάβουλα την Τετάρτη (8/6) στην οποία και έδωσαν τα χέρια. Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ καλωσορίζει τον Σταύρο Λαμπράκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή δουλειά και καλή συνεργασία".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ