ΟΦΗ

Ο Πέσιτς στο Sport24.gr για ΟΦΗ

Ο Πέσιτς στο Sport24.gr για ΟΦΗ
Πέσιτς INTIME SPORTS

Ο άνθρωπος για λογαριασμού του οποίου αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ, ο Αλεξάνταρ Πέσιτς, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr. Την Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα πρώην προέδρων του ΟΦΗ κατά της Superleague.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αλεξάνταρ Πέσιτς μιλάει για το θέμα του με τον ΟΦΗ. Εξαιτίας του Σέρβου επιθετικού αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί από την ομάδα του Ηρακλείου, για οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο νυν επιθετικός της Τουλούζ δεν θέλησε να πει πολλά και ήταν εμφανές ότι η κατάσταση που προκλήθηκε τον τελευταίο καιρό τον επηρέασε αρκετά.

Όταν ζητήθηκε ένα σχόλιο του 22χρονου για το θέμα των οφειλών και την αφαίρεση των βαθμών, απάντησε: ' 'Ζητήστε, καλύτερα, σχόλιο από τον Μαχλά''. Ο Πέσιτς, η αλήθεια είναι, δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου. Αλλά όταν πιέστηκε να απαντήσει, ανέφερε: '' Δεν με ενδιαφέρει πλέον αυτό το θέμα. Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ. Αυτό είναι όλο''.

Επιμείναμε και ρωτήσαμε τον Σέρβο για το αν τακτοποιήθηκαν οι οφειλές και αν εντέλει δεχτεί, ή τέλος πάντων εισηγηθεί από την πλευρά του στη FIFA, να επιστραφούν οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΟΦΗ. Ήταν, ωστόσο, αρνητικός στο να δώσει απάντηση: ' 'Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον ΟΦΗ''.

ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Την Τρίτη (9/2) θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των μετόχων και παλιών προέδρων του ΟΦΗ κατά της Superleague. Αν η υπόθεση κερδηθεί, ο ΟΦΗ θα πάρει παράταση ζωής, καθώς θα διασφαλιστεί τουλάχιστον η διεξαγωγή όλων των αγώνων του μέχρι τη συζήτηση του αιτήματος από το δικαστήριο. Παρόντες στο δικαστήριο την Τρίτη (9/2) θα είναι και φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλείου, που συστρατεύονται για να κρατηθεί ''ζωντανή'' η ομάδα.

Η αίτηση των Γιάννη Κουράκη, Φανούρη και Μανώλη Βατσινά, αλλά και του πρώην διευθύνοντα συμβούλου Μανώλη Βρέντζου, κατατέθηκε ως φυσικά πρόσωπα, μια και σε περασμένο ΔΣ της Superleague η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε υπογράψει πως δεν θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον ένδικο μέσο κατά της Λίγκας.

Κρίσιμη η Τρίτη για τον ΟΦΗ, ωστόσο, και για ακόμη έναν λόγο. Θα αποφασιστεί εάν γίνει εντέλει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που δεν είχε πραγματοποιηθεί εξαιτίας των οφειλών στους Ισπανούς Λόπεθ. Και εκτός από τη μη διεξαγωγή του αγώνα, από τους Κρητικούς είχαν αφαιρεθεί 4 βαθμοί.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ