ΟΦΗ

Νέος πρόεδρος ο Κορωνάκης

Νέος πρόεδρος ο Κορωνάκης
σημα οφη

Ο Σήφης Κορωνάκης ανέλαβε την Δευτέρα (14/5) και επίσημα νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Διαβάστε τι αναφέρει στην δήλωσή του

Ο Σήφης Κορωνάκης είναι και επίσημα από την Δευτέρα (14/05) ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ και αναλαμβάνει να "τρέξει" τα θέματα της ομάδας που προέχουν.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ο επιχειρηματίας Κυριάκος Κυπριωτάκης, ζήτησε να μην συμμετάσχει προς το παρόν στην καινούργια διοίκηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Συνεδρίασαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Έγινε αναφορά σε οικονομικά θέματα και κυρίως στις άμεσες υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ.

Η σημερινή συνεδρίαση θα έχει συνέχεια εντός της εβδομάδας για να υπάρχει αναλυτικότερη ενημέρωση για όλη την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Ομόφωνα τα μέλη της διοίκησης επέλεξαν πρόεδρο τον κ. Σήφη Κορωνάκη. Για τις άλλες θέσεις της διοίκησης τα μέλη θα αποφασίσουν στην επόμενη συνεδρίαση.

Λόγω άμεσων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κ. Κυπριωτάκης Κυριάκος ζήτησε να μην μετέχει την τωρινή περίοδο στη διοίκηση. Ο κ. Μανόλης Συντιχάκης είναι το νέο μέλος της διοίκησης.

Ο κ. Σήφης Κορωνάκης εξουσιοδοτήθηκε να έλθει σε επαφή με τους Κώστα Σταυρακάκη και Αλέξη Κασμερίδη".

Κορωνάκης: "Αναγκαία η βοήθεια όλων"

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του συμβουλίου, ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης δήλωσε: " Αναλαμβάνω πρόεδρος σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το μέλλον του ΟΦΗ. Δεν είναι ώρα να καταλογισθούν ευθύνες για την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Οι πρόεδροι που υπηρέτησαν την ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαν πρόθεση να ζημιώσουν την εταιρεία. Η ιστορία θα τους κρίνει. Προσωπικά έχω πάρει την απόφαση να επισκεφθώ όλους τους προέδρους, να τους ενημερώσω για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας και θα ζητήσω τη βοήθεια τους σε όποιο βαθμό μπορούν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ.

Έχω πει στο πρόσφατο παρελθόν και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη όλους τους φίλους του. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους μετόχους και όλους τους Ομιλίτες, από όλη τη Κρήτη, να βοηθήσουν από το περίσσευμα τους την ομάδα μας. Εάν δεν το κάνουν η σωτηρία του ΟΦΗ θα είναι πολύ δύσκολη.

Ξέρω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί. Το σύνθημα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πολλοί να δώσουν από λίγα. Εμείς σαν διοίκηση μπήκαμε όχι σαν επενδυτές αλλά σαν απλοί στρατιώτες να σηκώσουμε το βάρος της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη της απερχόμενης Δ.Ε., τους κ.κ. Βασίλη Ξημέρη, Μανόλη Κουμαντάκη, Αντώνη Κουτάντο, Γιώργο Χναράκη, Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντώνη Λυδατάκη, Χρήστο Μιχαλόπουλο, Γιώργο Καλουτσάκη, Γιώργο Στεφανουδάκη, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για το καλό του ΟΦΗ. Όπως είπα και πιο πάνω ο ΟΦΗ χρειάζεται τη βοήθεια όλων των φίλων του".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ