ΟΦΗ

Μπούρμπος: "Είμαστε άτυχοι, καλό που σκοράραμε"

Μπούρμπος: "Είμαστε άτυχοι, καλό που σκοράραμε"

Ο Χρήστος Μπούρμπος στάθηκε στην ατυχία που έχει ο ΟΦΗ στα εντός έδρας παιχνίδια του, ενώ σημείωσε πως είναι σημαντικό που βρήκε για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ο ΟΦΗ έμεινε στην ισοπαλία παρόλο που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Σε αυτό στάθηκε κυρίως μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το ότι δεν ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ: "Κοιτάξτε δεν έρχονται αποτελέσματα, εντάξει είναι και θέμα τύχης. Θεωρώ και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει εδώ πέρα στην έδρα μας είχαμε διάθεση, η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ευκαιρίες, απλά θεωρώ ότι έχουμε μια ατυχία η οποία συνεχίζεται. Το είδαμε και σήμερα, κάναμε φάσεις με τις οποίες μπορούσαμε και να έχουμε προηγηθεί και θεωρώ ότι το ματς θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε προηγηθεί εμείς πρώτοι.

Το καλό είναι ότι η ομάδα σκόραρε, έσπασε το ρόδι όπως είπαμε, πήραμε έναν βαθμό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έχει και την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να ανταπεξέλθει απ' αυτή τη δυσκολία που της έχει έρθει. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και η ομάδα θα έρθει και θα παίρνει και τις νίκες που αυτές επιζητούμε σε κάθε παιχνίδι".

Για τον αν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες: "Σίγουρα, αν δείτε το ρόστερ μας οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι, σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, δεν πρέπει να το δούμε όμως σαν δικαιολογία. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι γίνεται καλύτερη και αυτό θα το δείξει στη συνέχεια".

Το μήνυμά του στον κόσμο: "Κατ' αρχήν εγώ βρίσκομαι πλέον είναι ο τέταρτος χρόνος σ' αυτή την ομάδα, ο κόσμος θα καταντήσει γραφικό να το λέμε συνέχεια είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει όπως κάνει πάντα και να είναι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ