ΟΦΗ

Μερεμπασβίλι: ''Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα''

Μερεμπασβίλι: ''Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα''
INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι αποκαλύπτεται στο Sport24.gr. Ο Γεωργιανός μέσος του ΟΦΗ, που σημείωσε το εξαιρετικό γκολ στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Το χρονόμετρο στη Λεωφόρο έδειχνε 20.02. Η σέντρα του Γιάννη Στάθη πήγαινε... συστημένη στα πόδια του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΟΦΗ έστελνε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Στιλ και ακολούθως στα δίχτυα.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τελευταίο χρονικά (μαζί με τον Απόνιο) μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό συνοδεύτηκε με μεγάλη νίκη, πρώτη μετά το 1987 στην έδρα του «τριφυλλιού».

Ο Γεωργιανός μέσος μίλησε στο Sport24.gr για την σπουδαία επιτυχία των Κρητικών και αποκάλυψε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που τον αφορούν. Όπως το πώς αποφάσισε να έρθει στον ΟΦΗ, με ποιους μίλησε για να πειστεί να έρθει, το... χαμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η τονωτική ομιλία του Τζενάρο Γκατούζο πριν από την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

''Ζω μεγάλες στιγμές στον ΟΦΗ, φίλε. Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και ήθελα να τα δώσω όλα. Παίξαμε όλοι μας με πάθος και φτάσαμε σε μια μεγάλη επιτυχία. Νιώθω ήδη υπερήφανος που είμαι στην ομάδα του ΟΦΗ'' υποστήριξε ο 28χρονος μέσος και ανέφερε για την πρώτη του εμφάνιση: '' Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι θα έβαζα τέτοιο γκολ στο πρώτο ματς στην Ελλάδα. Ειδικά όταν μου είπαν τα υπόλοιπα παιδιά ότι είχαμε να κερδίσουμε τόσα πολλά χρόνια στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, έπαθα πλάκα''.

Μερεμπασβίλι: ''Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα''
INTIME SPORTS

Ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ φρόντισε πριν από τον αγώνα στη Λεωφόρο να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του. Ο Μερεμπασβίλι αποκάλυψε τα λόγια του: ''Μας είπε να παίξουμε λες και είναι τελικός. Να κάνουμε το ματς της ζωής μας και ότι δεν θα χάσουμε αν πάρουμε αποτέλεσμα. Ότι τα πράγματα για εμάς θα καλύτερα αν πάρουμε το παιχνίδι. Φροντίσαμε όλοι μας να καταθέσουμε ψυχή και πάθος''.

Η τρομερή υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στην αποστολή, στο αεροδρόμιο ''Νίκος Καζαντζάκης'', άφησε άφωνο τον διεθνή μέσο. '' Έμεινα έκπληκτος. Για έναν τέτοιο κόσμο αξίζει να δίνεις τα πάντα. Είναι μοναδικοί. Τους ευχαριστώ όλους και υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό''.

Προτού αποφάσισε να έρθει στον ΟΦΗ ο Μερεμπασβίλι, μίλησε με τον Λορία. ''Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για εμένα. Αφού κλείσαμε, μίλησα και με τον κ. Γκατούζο. Οπωσδήποτε η παρουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Είδα μερικά βίντεο με παιχνίδια του ΟΦΗ, είδα τον κόσμο και ήρθα. Για την ώρα, δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την απόφασή μου''.

Μερεμπασβίλι: ''Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα''
INTIME SPORTS

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γεωργιανός θα μπορούσε να είχε παίξει νωρίτερα. Τη σεζόν 2008-2009 οι ''πράσινοι'' τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Απέσπασαν 0-0 στη Γεωργία και πέρασαν στον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μερεμπασβίλι λίγες μέρες νωρίτερα είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Τραυματίστηκε σε παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό. ' 'Είχα απογοητευτεί, γιατί ήθελα να παίξω. Ήμουν πιο μικρός σε ηλικία και τέτοια ματς δεν ήθελα να τα χάνω. Τα έφερε έτσι η μοίρα και το ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ ήρθε κόντρα στον Παναθηναϊκό, και, μάλιστα, με γκολ''.

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι μένει στην περιοχή της Αμουδάρας, στο Ηράκλειο, και σε έναν μήνα λογικά η οικογένειά του θα βρίσκεται και αυτή στην Κρήτη για μόνιμη εγκατάσταση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ