ΟΦΗ

''Μείνετε εδώ, θα βρεθεί λύση''

''Μείνετε εδώ, θα βρεθεί λύση''
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Το παρών στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο έδωσε την Τρίτη (6/1) ο Νίκος Αναστόπουλος με τον συνεργάτη του Ανδρέα Σκέντζο. Τι είπε στους παίκτες ο ''Αναστό'' και οι Μαχλάς-Μανουσάκης.

Το κλίμα στον ΟΦΗ δεν είναι καθόλου καλό. Η απογοήτευση των παικτών με την κατάσταση που επικρατεί είναι δεδομένη και μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες.

Την Τρίτη (6/1) στο ΒΑΚ έδωσαν το παρών ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μαχλά και τον Ανδρέα Μανουσάκη μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν να μην το βάλουν κάτω.

Μαχλάς και Μανουσάκης προσπάθησαν να πείσουν τους παίκτες, ειδικά τους Έλληνες, να βοηθήσουν την κατάσταση και να μείνουν στην ομάδα. ''Θα βρεθεί λύση, εμείς θα είμαστε εδώ'' τους είπαν μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος τους ανέφερε: '' Ήρθα εδώ γιατί εμπιστεύομαι τους ανθρώπους εδώ. Μείνετε για να σώσουμε την ομάδα''. Το θέμα είναι ότι τους παίκτες τους έχει πάρει από κάτω και αρκετών το μέλλον μοιάζει αβέβαιο.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ