ΟΦΗ

Με Σουμπίνιο στην αποστολή

Με Σουμπίνιο στην αποστολή
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/12) με τον Λεβαδειακό με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Σουμπίνιο. Δείτε την αποστολή

Με μια απογευματινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε πολλά σπριντ και ασκήσεις τακτικής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης της Τετάρτης (28/12) με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Μποντόρ και Παπουλής, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πίτσος έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Οι τρεις παίκτες έμειναν και εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται και ο Σουμπίνιο, όπου εκτός απροόπτου θα είναι και το τελευταίο του ματς με την φανέλα του ΟΦΗ.

Στην αποστολή είναι οι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος και Ταυλαρίδης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ