ΟΦΗ

Με 3.500 κόσμο η πρώτη του ΟΦΗ

Με 3.500 κόσμο η πρώτη του ΟΦΗ

Κοσμοσυρροή στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ. "Να εκμεταλλευτούμε τον Γκαλέτι", είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Στην Κρήτη βρίσκεται ήδη ο Κάρλος Μιλιάζες.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" έφθασε ο Κάρλος Μιλιάζες λίγη ώρα μετά την πρώτη του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" παρουσία 3.500 φίλων.

Πρόκειται για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Κρήτης με τον 32χρονο αριστερό μπακ να άφησε πίσω του την Κύπρο όπου είχε αγωνιστεί στην περσινή αγωνιστική περίοδο στην Ένωση Παραλιμνίου.

Κι όσο για την "πρώτη" του ΟΦΗ; Χαρακτηρίστηκε από την αποθέωση του Θανάση Παπάζογλου αλλά και του νεαποκτηθέντα Λουτσιάνο Γκαλέτι όπως και του νέου τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη. Μοναδικός απών αλλά δικαιολογημένος ήταν ο Θανάσης Κουτσινικούλης καθώς είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: "Βάσει των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. Θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο.

Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος", ενώ όταν ρωτήθηκε για την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι απάντησε: "Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει"

Ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε: " Έγινε αυτό που ήθελα. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να ζήσω περισσότερα πράγματα με τον ΟΦΗ και να ανεβούμε επίπεδο. Είναι κάλο που ξεκινάμε με προδιαγραφές ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά".

Τέλος ο Αργεντινός Λουτσιάνο Γκαλέτι υποστήριξε: " M’ αρέσει πολύ η πόλη. Ήξερα ότι θα έχει πολύ κόσμο η πρώτη προπόνηση. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου θυμίζει αυτό της Εστουντιάντες".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ