ΟΦΗ

Ξέσπασε σε λυγμούς για τον Γκέραρντ ο Πουρσανίδης

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Πουρσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Κατά την είσοδο του Ευγένιου Γκέραρντ στο "Γεντί Κουλέ", ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν άντεξε. Ξέσπασε σε λυγμούς και ο γιος του Ολλανδού, Μανόλης Παπαδάκης, έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

Δεν ήταν μόνο ο Κώστας Φρατζέσκος. Και οι υπόλοιποι συγκινήθηκαν. Και τα "παιδιά" και οι "φίλοι" Γκέραρντ. Ένας από αυτούς ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής για τη σπουδαία βραδιά της 20ής Νοεμβρίου, κατά την οποία τιμήθηκε ο Ολλανδός, ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΟΦΗ, ο αναμορφωτής του.

Ο 45χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου δεν άντεξε μόλις έκανε την εμφάνισή του στο "Γεντί Κουλέ" ο Γκέραρντ. Ξέσπασε σε λυγμούς. Ο γιος του 77χρονου Ολλανδού, Μανόλης Παπαδάκης, πήγε κοντά του να τον αγκαλιάσει.

"Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Δεν ξέρω που βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε όλη η ένταση και η αγωνία όλου αυτού του διαστήματος. Όταν τον είδα ένιωσα χαρούμενος. Επειδή ήταν εδώ για να ζήσει αυτό που έγινε και ευχαριστώ τον Θεό που τον κράτησε δυνατό και τον έφερε σήμερα στο γήπεδο.

Η προίκα του Γκέραρντ στον ΟΦΗ θα υπάρχει για μία ζωή και με βάση αυτή μπορεί ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος. Αυτός ο άνθρωπος μας έσωσε και μας έκανε να σκεφτόμαστε έτσι. Είμαι συγκινημένος που συνεργάστηκα μαζί του" ανέφερε ο Πουρσανίδης.

Η σύζυγος του Γκέραρντ, Κατερίνα Παπαδάκη (δεξιά στη φωτ.), είχε πει λίγο αργότερα βουρκωμένη: " Πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο.

Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι' αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε".

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Γκέραρντ EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκλονιστική photo: Λύγισε ο Φραντζέσκος μπροστά στον Γκέραρντ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ