ΟΦΗ

Κουτσιανικούλης: "Να έχει συνέχεια και του χρόνου η φετινή μας χρονιά"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κρητικών στάθηκε στους λόγους για τους οποίους είπε ναι στην πρόταση του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά και θέλει και στην Super League η ομάδα να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που έκανε φέτος.

Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς και να παίξει με τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση

Αρχικά είπε μιλώντας στο ofi1925.gr: «Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην αποδοχή της πρότασης του ΟΦΗ:

«Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθα πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε».

Ενώ για την επόμενη σεζόν υποστήριξε:

«Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα».

Και για την χρονιά που έφυγε σημείωσε: «Ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ».

Όσο για το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο του ΟΦΗ τόνισε: « Τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ