ΟΦΗ

Έμεινε στον ΟΦΗ και ο Κουτσιανικούλης

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κουτσιανικούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα είναι και αυτός μέλος της ομάδας που θα παίξει στη Super League, προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παραμένει στον ΟΦΗ. Ο Λαρισαίος εξτρέμ συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίξει στη Super League, έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 30 συμμετοχές, δέκα γκολ και δέκα ασίστ.

Ο "Κούτσια", που διάγει τη δεύτερη θητεία του ως παίκτης του ΟΦΗ, έπαιζε στην ΑΕΛ το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταγράφοντας μία συμμετοχή στη Super League. Στη μεγάλη κατηγορία έχει παίξει και παλαιότερα με τον ΟΦΗ, αλλά και σε Εργοτέλη - ΠΑΟΚ.

"Ο 30χρονος επιθετικός του ΟΦΗ συνεχίζει στην ομάδα που τον «ανέστησε» αγωνιστικά, με στόχο να επαναλάβει και τη νέα περίοδο την σπουδαία χρονιά που έκανε και η οποία ήταν αναμφίβολα, μια από τις κορυφαίες της καριέρας του" ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ.

Τα συμβόλαιά τους με τον ΟΦΗ έχουν ήδη ανανεώσει και οι Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Βουό, Νάστος, Αργυρόπουλος και Φαζός.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΟΝΙΑΚΗΣ

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Μανόλης Μονιάκης. Ο 30χρονος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εξής: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Μονιάκη. Ο 30χρονος αμυντικός αν και είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας το έλυσε, καθώς δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μανόλη Μονιάκη, για τη στάση που κράτησε στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, η οποία και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (6/6). Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει απέναντι του και έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦH. Ο Μανόλης Μονιάκης θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα μας. Toυ ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ