ΟΦΗ

Γκαλέτι: "Ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ, δεν είπα για Ολυμπιακό"

Γκαλέτι: "Ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ, δεν είπα για Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι διέψευσε δηλώσεις περί επιθυμίας του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι μονάχα στον ΟΦΗ.

Η επιστροφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" συγκέντρωσε τα φώτα των ΜΜΕ και στις δηλώσεις του μετά το ματς, υπήρχε η φράση πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Αργεντινός άσος διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωση και υπερτόνισε πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η οικογένεια του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση του Γκαλέτι: "Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να εργαστώ σε κάποιο άλλο πόστο. Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να με έχουν στην καρδιά τους και τους ευχαρίστησα θερμά για αυτό, αλλά τώρα ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ, είμαι ευχαριστημένος εδώ και έχω εκφράσει πολλές φορές τις ευχαριστίες μου προς τον ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.

Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μόνο αυτό σκέφτομαι, μόνο αυτό θέλω και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και ίσως κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μένα και τον ΟΦΗ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ