ΟΦΗ

Γιατί δεν παίζει ο Γκαλέτι

Γιατί δεν παίζει ο Γκαλέτι
Γκαλέτι Όγιος INTIME SPORTS

Διαβάστε γιατί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν αγωνίστηκε στα δυο φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους

Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστής.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Κρήτης έχει δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Φένλο και την Σερκλ Μπριζ όπου μετρά μία ήττα και μία ισοπαλία αντίστοιχα.

Εκείνο που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και μάλιστα ρωτάνε οι φίλοι του ΟΦΗ αρκετές φορές στη σελίδα του Sport24.gr στο facebook, αφορά μη συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στους αγώνες.

Σε ερώτηση που κάναμε, λοιπόν, η απάντηση που πήραμε ήταν ξεκάθαρη. Ο Γκαλέτι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ιστορία που τον ταλαιπώρησε στα νεφρά, απλά ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον έχει αφήσει εκτός προγράμματος εδώ και 3-4 μέρες.

Δεν αποκλείεται ο Αργεντινός άσος να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος σε κάποιο φιλικό, αν και θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρεθεί σε φουλ φόρμα.

Αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που έχει να παίξει κοντά στα τρία χρόνια.

Οι ενδεκάδες του ΟΦΗ στα δυο φιλικά

Με Μπριζ: Φερνάντες (46' Δασκαλάκης), Τριποτσέρης (68' Σβασίγια), Κουρδάκης (68' Δαμιανάκης), Μιλιάζες (53' Μονιάκης), Μπούρμπος (46' Στάθης), Βερόν (68' Κάλαϊτζιτς), Μακρής (68' Ικένγκ), Φραγκουλάκης (68' Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (68' Μπανούσης), Όγιος (68' Ροβύθης), Παπάζογλου (68' Κανούλας).

Με Φένλο: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης, Σβασίγια, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Ικένγκ, Λαμπρόπουλος, Ροβύθης, Κανούλας, Όγιος.

Δεύτερο ημίχρονο: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Κουρδάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Παπάζογλου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ