ΟΦΗ

Γεωργίου: "Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο"

Γεωργίου: "Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο"
Γιώργος Γεωργίου INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιώργος Γεωργίου, μίλησε με ειλικρίνεια στο Sport24.gr για τους στόχους του ΟΦΗ, τα προβλήματα και τη νοοτροπία που έχει περάσει ο Νίκος Αναστόπουλος στην ομάδα (videos)

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη με διπλή σημασία το Σάββατο το βράδυ απέναντι στον Εργοτέλη, καθώς και πήρε το ντέρμπι της Κρήτης και πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι την υπόθεση πλέι οφ.

Βέβαια όλα αυτά είναι το τελευταίο πράγματα που σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αφού γι αυτούς κάθε παιχνίδι είναι και μία ξεχωριστή περιπέτεια.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος μας είπε αρχικά για το σπουδαίο διπλό μέσα στο Παγκρήτιο.

"Να ξέρετε πως το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα ντέρμπι ειδικά όπως αυτό της Κρήτης. Εμείς ωστόσο δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο και στο τέλος πανηγυρίσαμε τη νίκη", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε:

"Αυτή η νίκη εκτός από βαθμολογική σημασία έχει και ψυχολογική, αφού πλησιάζουμε στα πλέι οφ και ταυτόχρονα παλεύουμε με τα δικά μας προβλήματα".

Μιας και μιλάμε για προβλήματα, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μπει η ομάδα στα πλέι οφ και να μην πάτε στην Ευρώπη λόγω των οικονομικών προβλημάτων;

"Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν. Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός για εμάς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ας έρθει αυτή η στιγμή και βλέπουμε. Δίνουμε μεγάλο αγώνα όλοι μας κάθε ημέρα και είμαστε μία οικογένεια".

Αναστόπουλος = Νικητής

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Γιώργο Γεωργίου για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ και πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα.

"Είναι ένας άνθρωπος που περάσαμε πολλά μαζί. Ειδικά τα παιδιά που ήταν στην ομάδα και την περσινή σεζόν, ξέρουν καλά πόσο μας βοήθησε σε όλα. Στην περιπέτεια της Β' Εθνικής, στα πλέι οφ ανόδου, σε όλα.

Είναι κοντά μας ο κ. Αναστόπουλος ειδικά τώρα στα δύσκολα. Είμαστε μία γροθιά όλοι μέσα στην ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Το μυστικό, που με ρωτήσατε, είναι πως λόγω της καριέρας του μας έχει περάσει τη νοοτροπία νικητή. Είναι σπουδαίο αυτό για μία ομάδα. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και τίποτε άλλο".

Αγωνιστικά τι έχει προσφέρει στην ομάδα;

"Τακτικά αυτό που ξεχωρίζει είναι πως ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει το ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και όταν χρειαστεί θα προσφέρουν σαν να μην έλειψε κανείς".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ