ΟΦΗ

Επαφή Γκατούζο-παικτών

Επαφή Γκατούζο-παικτών
Γκατούζο INTIME SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο και οι αρχηγοί του ΟΦΗ είχαν τετ α τετ στην προπόνηση της Δευτέρας (27/10) και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. ''Συνεχίζουμε ενωμένοι'' το κεντρικό μήνυμα της κουβέντας.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Αστέρα Τρίπολης είχε ολοκληρωθεί και οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου αναχώρησαν για τα σπίτια τους. Αργότερα ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο περί παραίτησης.

Ουδείς περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε προανναγγείλει σε κανέναν ποδοσφαιριστή ότι θα έλεγε αυτά που είπε.

Τη Δευτέρα (27/10) στην προπόνηση οι αρχηγοί του ΟΦΗ συναντήθηκαν με τον Γκατούζο και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Οι ποδοσφαιριστές του κατέστησαν σαφές ότι θέλουν να παραμείνει στην ομάδα, ότι θέλουν να πορευτούν μαζί του και πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εκείνος τους εξήγησε ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του ''δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου''.

Οι δύο πλευρές παραμένουν μαζί και η μπόρα που ξέσπασε κόπασε οριστικά. ''Συνεχίζουμε ενωμένοι. Μια γροθιά'' ήταν το... ρεζουμέ από την κουβέντα που έγινε.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ